Μια απίστευτη ιστορία: Μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός & συνέλαβε τον παιδόφιλο που την κακοποιούσε


Η Χάνα κάθισε σε ένα παγκάκι στο πάρκο και μοιράστηκε ένα τσιγάρο με τον …άνθρωπο που την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά όταν αυτή ήταν μόλις 8 χρονών.

«Μπορώ να έχω και εγώ ένα;»ρώτησε τον Έρλις Σεσσόν.

Ήταν μια ζεστή μέρα Σεπτεμβρίου του 2014 στο Γκράνμπουρι του Τέξας, όταν η 25χρονη πλέον γυναίκα ζήτησε από την Έρλις να βρεθούν και να μιλήσουν για όλα αυτά τα χρόνια που την παρενοχλούσε σεξουαλικά, αρχίζοντας από την ηλικία των μόλις 8 ετών

«Λυπάσαι που το έκανες;», ρώτησε.

«Όπως καταλαβαίνω, προσπαθείς να ρίξεις όλο το φταίξιμο σε εμένα», απάντησε ο Σεσσόν, ενώ λίγο πιο πίσω ακούγονταν μονάχα τα νερά ενός συντριβανιού που υπήρχε στο πάρκο. «Μπερδεύτηκαν οι γραμμές μας. Τα συναισθήματα μας αναμείχθηκαν και το πράγμα προχώρησε ανεξέλεγκτα. Δεν ήθελα να προχωρήσει τόσο πολύ…», αναφέρει, και συνεχίζει:

«Το ανδρικό μόριο δεν έχει συνείδηση και δεν υπάρχει εξήγηση γι’αυτό. Αν είχες και εσύ ένα, θα γνώριζες»

Αυτό όμως που γνώριζε η Χάνα ήταν πως με αρκετά στοιχεία αλλά και μαγνητοφωνήσεις θα μπορούσε να βάλει τον Έρλις στη φυλακή. Το μικρό αυτό κοριτσάκι που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε πολύ μικρή ηλικία, κατάφερε να γίνει αστυνομικός και με ένα μαγνητοφωνάκι που χωρούσε στο σουτιέν της, προσπάθησε να βάλει μια για πάντα ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Μαζί της είχε και ένα πιστόλι για ασφάλεια, όπως επίσης και έναν συνάδελφο ο οποίος καθόταν σε μια καφετέρια λίγο πιο κάτω.

Όπως αναφέρει στο The Daily Beast, πάντα ήθελε να «γίνει ντετέκτιβ» όταν μεγαλώσει και το κατάφερε. Ήταν λίγο μετά που βγήκε από την αστυνομική ακαδημία όταν συναντήθηκε με τον Έρλις. «Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού και της φυλακής είμαι εγώ», συμπληρώνει

Μια εβδομάδα νωρίτερα, όταν η Χάνα συνάντησε τον ντετέκτιβ Μπραντ Μποντ για να του εξηγήσει αυτό που ήθελε να κάνει, περιέγραψε με σοκαρίστηκες λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών, όταν ένα οικογενειακό μέλος, ο Σεσσόν, έτριβε το πέος του μεταξύ των ποδιών της, της έκανε στοματικό έρωτα και οδηγούσε τα μικρά της χεράκια πάνω στο πέος του. Όλες αυτές οι περιγραφές θα οδηγούσαν σε αστυνομική έρευνα, ένταλμα σύλληψης και εν τέλει δικαστική υπόθεση.

Πίσω στην συνάντηση, η Χάνα ένιωθε απίστευτο άγχος για το αν θα πετύχαινε το εγχείρημα της. Τι θα γινόταν αν υπήρχε δυνατός άνεμος ο οποίος θα εμπόδιζε τη σωστή καταγραφή της συνομιλίας; Αν έπεφτε με κάποιο τρόπο το μαγνητοφωνάκι και προδιδόταν απέναντι στον Έρλις;

«Δεν θυμάμαι να κτύπησε ποτέ η καρδιά μου γρηγορότερα από εκείνη τη στιγμή», αναφέρει στο The Daily Beast. «Ετοιμάσαμε τα πάντα, μέχρι και σήματα με το χέρι θα έκανα για να στέλνω μήνυμα στον συνάδελφο μου, ο οποίος καθόταν σε αρκετά κοντινή απόσταση από εμάς».

Και δούλεψε.

«Μιλούσε λες και τα έλεγε στον καλύτερο του φίλο», είπε. Παραδέχθηκε τις πράξεις του έξι φορές μέσα σε μιάμιση ώρα και συνεχώς επναλάμβανε «Πάντα σταματούσα τον εαυτό μου σε κάποιο σημείο. Και χρειάζονται δύο για να το επιτύχω αυτό». «Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις την περιέργεια σου. Υποτίθεται πως δεν ήμουν ο φίλος με τον οποίο θα έπαιζες βρώμικα», της είπε.

«Ξάπλωνα στον καναπέ και έβλεπα αυτό το βλέμμα σου. Τραβούσα το σκέπασμα πάνω μου και γρήγορα πηδούσες εκεί που βρισκόμουν και έμπαινες κάτω από αυτό», συνέχισε.

«Τα πρωινά σε αγκάλιαζα, σου έτριβα την πλάτη… Δεν έπρεπε να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε ο Σεσσόν ο οποίος ήταν 30 ετών και ελεύθερος επαγγελματίας κατά την διάρκεια των τεσσάρων ετών παρενόχλησης της Χάνα. «Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε στην ίδια θέση»

Η Χάνα προσπαθούσε να μην τον διακόπτει όταν τα έλεγε όλα αυτά, εκτός σε ένα σημείο που δεν άντεξε και του είπε «Μα ήμουν τόσο μικρή…»

«Δεν πιστεύω πως είναι δίκαιο να φταίει ένα 8, 9, 10, 11… 12 χρονών κοριτσάκι. Δεν ήταν δικό μου φταίξιμο. Ερχόσουν στην κρεβατοκάμαρα μου καθώς εγώ κοιμόμουν. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί»

«Μα σε κράτησα παρθένα», της απάντησε. «Γλυκιά μου, ήσουν μικρούλα και περίεργη. Εγώ αρκετά μεγάλος για να γνωρίζω, αλλά πολύ νεαρός για να με νοιάζει. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορώ να αναφερθώ στα περιστατικά αυτά», κατέληξε.

Σύμφωνα με την κατήγορο της υπόθεσης, Γκαμπριέλ Μάσσευ, όταν ο Έρλις μπήκε στη ζωή της Χάνα στα μέσα της δεκαετίας του 90, ήταν ήδη εγγεγραμμένος ως δράστης σεξουαλικών αδικημάτων. Είχε ήδη μπει στις φυλακές της Λουιζιάνα και συγκεκριμένα για υπόθεση με ένα άλλο 8χρονο κοριτσάκι.

«Πολλοί γνώριζαν για της πράξεις του, όμως κανείς δεν έλεγε τίποτα», αναφέρει η Μάσσευ στο The Daily Beast. «Κανείς δεν προστάτευε τα παιδιά από αυτόν. Όταν ένα κορίτσι ξεπερνούσε την ηλικία των 12 ετών αυτός σταματούσε. Δεν τον ενδιέφερε πια»

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Σεσσόν πριν από ένα μήνα περίπου, η Χάνα ανέφερε πως η εκμετάλλευση που βίωσε ήταν ένα «πολύ βαθύ και σκοτεινό μυστικό» το οποίο κράτησε σε «μια ντουλάπα» για περισσότερα από 17 χρόνια. «Η δουλειά μου είναι η διασφάλιση του νόμου και της τάξης πια. Και πως μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν μπορώ να προστατέψω τον ίδιο μου εαυτό;», πρόσθεσε.

«Ένιωσα σαν να έφευγε ένα τεράστιο βάρος πάνω από τους ώμους μου όταν κατέθεσα στο δικαστήριο για πρώτη φορά», είπε η Χάνα στο The Daily Beast.

«Δεν μπορώ παρά να αποδεχθώ αυτό που είμαι και να μην απολογηθώ», είπε ο Έρλις στο δικαστήριο, λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια για τα εγκλήματα που διέπραξε

The Daily Beast

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια