Μία ακόμη υποτροφία για το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών εξασφάλισε η βραδιά με την Αλεξάνδρα Γκράβας


Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και εκ της ιδιότητάς του ως προέδρου του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών, ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν ώστε με τη συνδρομή τους να εξασφαλιστεί μία ακόμη υποτροφία για Ροδίτες μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τη συμβολή όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε γι αυτό το σκοπό στο Καστέλο, την Παρασκευή 26 Αυγούστου με την εμφάνιση, της φίλης της Ρόδου σοπράνο Αλεξάνδρας Γκράβας και του καταξιωμένου πιανίστα Παναγιώτη Μπούρα, με τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση του ΔΟΠΑΡ.

Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαριστεί για τη συνδρομή τους τόσο τους Ροδίτες που προσήλθαν οι οποίοι στη φοιτητική τους ζωή στηρίχθηκαν και οι ίδιοι με ιπποτροφία από το Ίδρυμα, όσο κι εκείνους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που συνέβαλαν, σε περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής στενότητας.

Το Δωδεκανησιακό ίδρυμα Υποτροφιών, χορηγεί για κάθε ακαδημαϊκό έτος υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο master, με θέμα διπλωματικές εργασίες που έχουν Δωδεκανησιακό περιεχόμενο.

Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται από πόρους του Ιδρύματος, και από χορηγίες φορέων και ιδιωτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Νίκος Θεοδωρίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στη Ρόδο Αλίκη Μοσχή, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μεγάλος αριθμός ιππότροφων, και πολλοί ξένοι επισκέπτες της Ρόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια