«Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά!» – Συναυλία με την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου


«Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά!». Αυτός είναι ο τίτλος της διαφορετικής συναυλίας που οργανώνει Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30μμ., στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια ακόμα πρωτότυπη και καινοτόμα εκδήλωση στην οποία συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, και επιμελείται ο διευθυντής της κύριος Γιώργος Σακελλαρίδης, διδάκτορας Μουσικής Παιδαγωγικής.

Η πρωτοτυπία και η καινοτομία βρίσκονται στο ότι , μεταξύ των τραγουδιών, η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κυρία Ειρήνη Γιασιράνη, θα κάνει σύντομες αναφορές σε αξίες που συμβάλλουν στην ευτυχία των παιδιών.

Στη συναυλία αυτή παίρνουν μέρος, εκτός από την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, οι σολίστες: Λεωνίδας Σακελλαρίδης, Δημήτρης Ιωσήφ και Ελευθερία Ζαράκη.

Θα ακουστούν τραγούδια κυρίως από το πλαίσιο της μελοποιημένης μας ποίησης.

Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, στη συναυλία αυτή που όπως προείπαμε έχει τον τίτλο: «Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά!», θα αριθμεί περί τα 50 μέλη ηλικίας από 7 έως 17 χρόνων.

Ενώ 65 ακόμα μέλη ηλικίας από 4 έως 11 χρονών εκπαιδεύονται στα τμήματα προετοιμασίας της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble