Μεγάλη παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση τουρισμού SENIOR Στοκχόλμης!


Οι συμμετοχές στα δύο περίπτερα της North Events για την Ελλάδα στην έκθεση 3ης ηλικίας SENIOR Stockholm, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με δυναμική παρουσία της Ρόδου, της Κω και της Κρήτης.

Η SENIOR Stockholm πραγματοποιείται για 22η φορά στις 18-20 Οκτωβρίου στο μεγάλο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας, Stockholmsmassan, παρουσιάζοντας υπηρεσίες και προϊόντα ειδικά για την 3η ηλικία, η οποία για την Σουηδία υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 άτομα (55+). Στρατηγικοί συνεργάτες της SENIOR είναι οι DN, SPF, PRO και Veteranen. Στην προηγούμενη διοργάνωση τον Οκτώβριο 2015, οι επισκέπτες έφθασαν τους 11.961 ενώ οι εκθέτες τους 216 – με τις κυριότερες συμμετοχές από τον κλάδο του τουρισμού.

Στους εκθέτες για την Ελλάδα, μέσα από τα περίπτερα της North Events, συγκαταλέγονται οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ESPERIA GROUP, TRAVEL EXCHANGE, SILVER ROAD (ELECTRA PALACE HOTEL RHODES, RODOS PALACE, SENTIDO IXIAN GRAND), KIPRIOTIS GROUP OF HOTELS, AEGEAN HOUSES, MIRAMARE HOTELS, HYDRAMA HOTEL, HIGHCONNECT TRAVEL SERVICES, VISIT CYCLADES TRAVEL & PAROS BOOKING και PORTO CARRAS GRAND RESORT.

Ελάχιστες θέσεις απομένουν πριν την έναρξη της έκθεσης, καθώς η ανταπόκριση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και το ενδιαφέρον ξενοδοχείων και καταλυμάτων ανά την Ελλάδα, είναι πολύ μεγάλο από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της έκθεσης από την North Events.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble