Με τη χορηγία της ΓΣΕΕ και τη στήριξη του Ε.Κ.Ρ η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου Θα συμμετάσχει στο χορωδιακό φεστιβάλ «ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA»


Ως ελάχιστη ανταπόδοση για την εκπληκτική παρουσία των παιδιών της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στο Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στις 17-20/3/16, η ΓΣΕΕ τήρησε την υπόσχεσή της και ανέλαβε να καλύψει εξολοκλήρου (έξοδα μετακίνησης και διαμονής) τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ “ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA”, στις 17 Νοέμβρη 2016, στο Ναύπλιο, που από φέτος αποκτά και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στο Φεστιβάλ τα παιδιά θα επισκεφθούν, τη Δευτέρα, 21/11/2016, τα γραφεία της ΓΣΕΕ, όπου και θα ενημερωθούν από τον Πρόεδρό της Γιάννη Παναγόπουλο για τη δράση της Οργάνωσης. Την αποστολή του Μουσικού Σχολείου κατά την επίσκεψή του στη ΓΣΕΕ θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Σάββας Χατζησάββας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ ευχαριστεί την Διοίκηση της ΓΣΕΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Γιάννη Παναγόπουλο για την ολόθερμη υποστήριξή του στο έργο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και εύχεται στα παιδιά καλή επιτυχία στο φεστιβάλ.

Η συνεργασία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και του Μουσικού Σχολείου Ρόδου θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και με άλλες εκδηλώσεις.

img_9834 img_2412

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια