Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή για τους Ηλικιωμένους στην Παστίδα Ρόδου για 2η συνεχόμενη χρονιά «Τιμώντας τη Νιότη της καρδιάς»


Θέλοντας να αποτίσει έναν μικρό φόρο τιμής η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Νικολάου Παστίδας Ρόδου, διοργάνωσε μία γιορτή για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της τρίτης ηλικίας στην διαμόρφωση της Κοινωνίας μας.
Την Κυριακή βράδυ 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Τιμώντας τη Νιότη της Καρδιάς» αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που η προσφορά τους στην κοινωνία μας, ήταν είναι και θα είναι ανεκτίμητη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού μετ’ Αρτοκλασίας Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κύριλλου.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κυρίτσης εκ μέρους της Εκκλησιαστική Επιτροπής παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς και μετά τον χαιρετισμό του Δημοτικού Συμβούλου Ρόδου Ευγένιου Κασσανή, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» Ιωσήφ Σιαλούπ και της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Παστίδας Μαρίας Θεουλάκη, κάλεσε τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο ο οποίος και έδωσε έναν έπαινο σε όσους είχαν διατελέσει επίτροποι της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Πριν ξεκινήσει το γλέντι ο Πατέρας Μακάριος ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν και πρόσφεραν για να γίνει πραγματικότητα η γιορτή και να έχει την επιτυχία που είχε.

Στην συνέχεια το συγκρότημα «ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ» υπό τη διεύθυνση του Στάθη Μανούσου πήρε την σκυτάλη με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα όπου στο χορευτικό μέρος συμμετείχε η ομάδα τους όπως επίσης παραδοσιακούς χορούς παρουσίασε το χορευτικό τμήμα επιδείξεων ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι». 

Προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα σε όλο τον κόσμο.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Πατέρας Μακάριος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους:

  1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ CATERING
  2. SUPER MARKET «ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗ»
  3. «ΑΠΛΩΣ ΦΡΕΣΚΟ»
  4. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  5. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΜΟΣΧΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  7. SUPER MARKET «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ»
  8. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
  9. Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι»
  10. Σύλλογος Γυναικών Παστίδας

και γενικά σε όλους όσους πρόσφεραν και τίμησαν με την παρουσία τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble