Η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» μας καλεί να βοηθήσουμε τον 7χρονο Εφραίμ !


Η δράση Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα ανέλαβε την υποχρέωση να βοηθήσει τον 7χρονο Εφραίμ από την Αθήνα να αποκτήσει αμαξίδιο που τόσο έχει ανάγκη .

Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθεια μας στέλνοντας κάτι που δεν στοιχίζει σε κανένα τίποτα, και παρόλα αυτά είναι τόσο πολύτιμο για παιδιά όπως τον μικρό Εφραίμ. Ας μαζέψουμε λοιπόν όλοι μαζί καπάκια για να χαρίσουμε πολλά πολλά χαμόγελα!!! Παρακάτω σας παραθέτω λίγα λόγια από την οικογένεια του Εφραίμ ώστε να τον γνωρίσετε καλύτερα:

Ο Εφραίμ Ζορμπάς είναι ένα γλυκύτατο παιδάκι 7 ετών. Αν ρωτήσετε εμάς, την οικογένειά του, θα σας πούμε ότι ειναι ο,τι καλύτερο ηρθε στη ζωή μας. Απο την αρχή της ζωής του, 2,5 μηνών, ο Εφραιμ αντιμετώπισε τις δυσκολίες της,όμως πάλεψε σαν μαχητής, αντιμετώπισε κάθε αναποδιά στην υγεία του παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και βγήκε νικητής. Η αναπηρία του δεν τον πτοεί,η παραπληγία δεν του στερεί την ελπίδα και την φλόγα που καίει στα ματάκια του.Προσπαθεί κάθε μέρα και πιο πολύ, έχει όρεξη για ζωή και λατρεύει τους καλούς ανθρώπους με μεγάλα χαμόγελα. Λατρέυει επίσης τις δυο μεγαλύτερες αδελφούλες του και εκείνες το ίδιο. Τώρα ο Εφραιμ έχει ανάγκη από όλους εμάς. Ακριβώς επειδή αγαπάει τη ζωη και τις δραστηριότητες έχει ανάγκη από ενα αναπηρικό καροτσάκι ώστε να συνεχίσει να χαμογελά. Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία.

Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς

Η οικογένειά του

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

2K Shares
Share2K
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble