Απαράδεκτη η ΔΕΗ – Νέα διακοπή ρεύματος – Κινδυνεύουν άνθρωποι


Για ακόμα μια φορά η ΔΕΗ βύθισε στο σκοτάδι το νησί της Ρόδου, για δεύτερη φορά μέσα σε μια μέρα , όλα αυτά ενώ λίγες μέρες πριν ζήσαμε το ίδιο σκηνικό . Η εξήγηση που έδωσε η ΔΕΗ την προηγούμενη φορά , θύμιζε λίγο εισβολή εξωγήινων αφού έψαχναν και δεν έβρισκαν τα αίτια .

Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε στις 00:25 και η δεύτερη στις 05:25

Είναι τραγικό σε ένα νησί όπως η Ρόδος να επαναλαμβάνεται συνέχεια αυτή η κατάσταση .

Σήμερα στο νοσοκομείο της Ρόδου σταμάτησαν να λειτουργούν όλα τα μηχανήματα , ενώ υπάρχουν άνθρωποι διασωληνωμένοι στην εντατική . Μετά απο 5 λεπτά μπήκε σε λειτουργία η γεννήτρια του νοσοκομείου και περίπου δεκα φόρες αναβόσβησαν μηχανήματα και φώτα , πράγμα άκρως επικίνδυνο για τα μηχανήματα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα , πόσο μάλλον για διασωληνωμένους ασθενείς.

Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν και οι πολίτες που χρησιμοποιούν μηχανήματα στην οικία τους , όπως συσκευές οξυγόνου , οι οποίοι ενώ κοιμούνται σταματά η λειτουργία τους με κίνδυνο για τη ζωή τους .

Την προηγούμενη φορά που συνέβη η διακοπή ρεύματος με «αγνώστου ταυτότητος αίτια» η πυροσβεστική δέχθηκε δεκα κλήσεις για απεγκλωβισμό απο ασανσέρ , με ανθρώπους παγιδευμένους για 40 λεπτά !

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble