Κατερίνα Παπασάββα : Να γίνουν έλεγχοι στους μασέρ στα ξενοδοχεία


Να προχωρήσουν σε ελέγχους σε όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου και τους χώρους όπου γίνονται μασάζ, ζητά η πρόεδρος του συλλόγου πτυχιούχων αισθητικών Δωδεκανήσου Κατερίνα Παπασάββα, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης του Σέρβου μασέρ, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας πελάτισσας που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Η κ. Παπασάββα, καλεί τις αρμόδιες Αρχές, να προχωρήσουν άμεσα σε ελέγχους, διασφαλίζοντας έτσι και τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες αλλά και την παράνομη απασχόληση που τα τελευταία χρόνια έχει γιγαντωθεί και στον κλάδο αυτό.

«Πολλές φορές ο σύλλογός μας έχει ζητήσει να γίνουν έλεγχοι σε ξενοδοχεία, πλήν όμως οι αρμόδιοι του Τμήματος Υγείας εθελοτυφλούν αφήνοντάς τους να δρουν ανενόχλητοι και προβαίνουν σε συνεχείς ελέγχους μόνο σε νόμιμους επαγγελματίες μήπως και διαπιστώσουν καμιά παρατυπία για να επιβάλουν κυρώσεις. Τα περισσότερα SPA και μασατζίδικα ξενοδοχείων λειτουργούν χωρίς άδεια λειτουργίας. Μήπως χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση;» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της η πρόεδρος του συλλόγου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια