Η Μαρία Αγγέλου στο Διεθνές συνέδριο «Η συμβολή του Τουρισμού στην Αειφόρο Ανάπτυξη» – Ημερίδα για τον Τουρισμό στο Αιγαίο, στην Κω


Στο Διεθνές συνέδριο «Η συμβολή του Τουρισμού στην Αειφόρο Ανάπτυξη» – Ημερίδα για τον Τουρισμό στο Αιγαίο, στην Κω, βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο η Μαρία Αγγέλου, πολιτευτής Δωδεκανήσου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνοδεύοντας την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Κατά την επιστροφή της η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής:
«Είχαμε την χαρά η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρα να ξεκινήσει τις περιοδείες της από τα Δωδεκάνησα, από την Κω, προσκαλεσμένη του διεθνούς συνεδρίου που οργάνωσαν η Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού / Ευρωπαϊκό Κέντρο Αρμοστείας Jean Monnet (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού γνωρίζοντας από τις προσωπικές τους μαρτυρίες τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και να παρουσιάσει στην κεντρική της ομιλία στο συνέδριο τις προοπτικές και τη στρατηγική του υπουργείου για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί στο Υπουργείο.
Η συντονιστική επιτροπή Κω σύσσωμη, οι πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, Γ. Παλαπουγιουκ κι εγώ και οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στην οργάνωση και στήριξη αντίστοιχα του όλου εγχειρήματος μέσα σε κλίμα αγαστής συνεργασίας.
Η υπουργός δεσμεύτηκε να επισκεφθεί τα περισσότερα νησιά μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κάτι που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον της για την περιοχή μας που τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά παραμελημένη από την ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κι εγώ προσωπικά θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να αποτελέσουμε το δίαυλο επικοινωνίας όλων των φορέων και των τουριστικών παραγόντων της περιοχής με το υπουργείο σε μια προσπάθεια τόνωσης της βαριάς βιομηχανίας του τόπου μας».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια