Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου υποδέχτηκε τον Διοικητή της 2470 Διεθνούς Περιφέρειας Ρόταρυ Απόστολο Μαμάτα


Την Πέμπτη 21 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Amathus, ο Ροταριανός Ομιλος Ρόδου είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τον Διοκητή της 2470 Διεθνούς Περιφέρειας Ρόταρυ(Νότια Ελλάδα) Απόστολο Μαμάτα.

Πριν την επίσημη εκδήλωση, έλαβε χώρα Διοικητικό Συμβούλιο, κατά το οποίο ο Διοικητής μετέφερε τα τεκτενόμενα της Περιφέρειας και άκουσε μετά προσοχής το πρόγραμμα και τους στόχους του ομίλου.

Στην πανηγυρική συνεστίαση που ακολούθησε προς τιμήν του Διοικητή, ο Ροτ. Ομ. Ρόδου υποδέχτηκε τρία νέα μέλη. Τον Νικόλαο Χριστοδούλου, χειρούργο ιατρό, τον Μιχαήλ Σκούλουκα Ουρολόγο ιατρό και τον Ιωάννη Χαλικιά Ασφαλιστικό Σύμβουλο. Τα τρία νέα μέλη χαρακτηρίζονται απο τις αξίες που αναζητά το Ρόταρυ. Άτομα καλού χαρακτήρα και φήμης, ηγέτες στο επάγγελμά τους, ηγέτες στην κοινότητα και κυρίως άτομα με θέληση για προσφορά στο συνάνθωπο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχαήλ Σκούλουκας ξεκίνησε τις σπουδές του με υποτροφίες του Ρόταρυ.

Την επόμενη, ο Διοικητής Απόστολος Μαμάτας, συνοδευόμενος με τον Πρ. Ζαχαρία Παπαζαχαρίου, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, όπου συνομίλησαν με τον Πρωτοσύγκελο Πατήρ Ιωάννη, το Δημαρχείο όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, και τέλος συναντήθηκαν στο Μέγαρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Περιφερειάρχη Γεώργιο Χατζημάρκο. Σε όλες τις παραπάνω συναντήσεις, ο Διοκητής Απόστολος έκανε μια σύντομη αναφορά του έργου και των αρχών του Ρόταρυ και συζητήθηκε πως θα μπορούσε ο Ροτ. Ομ. Ρόδου να προσφέρει και να συνδράμει στο έργο των παραπάνω (Μητρόπολη, Δήμος, Περιφέρεια) στο πλαίσια της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Στη συνέχεια ο Διοικητής ξεναγήθηκε στο όμορφο νησί μας και έγινε αποδέκτης της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια