Λύσεις στα προβλήματα των Αγίων Αποστόλων απο τον Χατζή Χατζηευθυμίου – Κάλεσμα στην δημοτική αρχή να ακολουθήσει


Είναι γνωστές οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής και της Μειοψηφίας στη λειτουργία του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει και υλοποιεί το πρόγραμμα το οποίο έχει εξαγγείλει και για το οποίο έχει ψηφισθεί από τους δημότες της πόλης και η μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχει την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση να ελέγχει τις πράξεις της δημοτική Αρχής σε ότι αφορά τη νομιμότητά τους και παράλληλα να καταθέτει προτάσεις και να συνεργάζεται με τη δημοτική Αρχή στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης.

Αυτά συμβαίνουν όταν η κάθε μία πλευρά γνωρίζει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της και πρώτιστα όταν η δημοτική Αρχή συνεργάζεται με την μειοψηφία για την επίτευξη των καλύτερων το δυνατόν αποτελεσμάτων.

Όταν όμως η δημοτική Αρχή αρνείται τόσο τις προτάσεις όσο και τη συνεργασία της με τις παρατάξεις της μειοψηφίας τότε υποχρέωση της μειοψηφίας είναι να ενεργοποιηθεί και να προσπαθήσει με τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτει να προσφέρει στην κατεύθυνση επίλυσης των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου.

Έχοντας αυτά υπόψη μας και αφού εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας μας με τη δημοτική Αρχή και διαπιστώνοντας την αδυναμία ή αδιαφορία της, αποφασίσαμε ως παράταξη να ενεργοποιηθούμε στην επίλυση των μικρών αλλά άκρως σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς μας προτάξαμε την προστασία των νέων της περιοχής οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι στις ορέξεις των εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Προσπαθήσαμε με συνεχείς αναφορές μας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. να ευαισθητοποιήσουμε τη δημοτική Αρχή αλλά και άλλους αρμόδιους χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς .

Προ δεκαημέρου ο επικεφαλής της παράταξης μας «ΡΟ.ΔΗ.» επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρόδου με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συνεργασία κατά την οποία αποφασίσθηκε μετά από εντολή του κ. Αστυνομικού Διευθυντή όλα τα περιπολικά της δύναμης της ΕΛΑΣ να περιέρχονται την περιοχή σε άτακτα χρονικά διαστήματα και να προχωρούν σε προσαγωγές όποιων θεωρούν ότι ασχολούνται με την προμήθεια ουσιών σε άτομα της περιοχής και όχι μόνον.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η απλή ενέργεια θα έχει θετικά αποτελέσματα και θα αναγκάσει όλους όσους κινούνται στο περιθώριο της κοινωνίας να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη περιοχή και να αφήσουν ήσυχους τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με έργο δημιουργικό.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσουμε μια άλλη δράση μας η οποία θα έχει σχέση με την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Εμείς καλούμε τη δημοτική Αρχή να συμμετάσχει στις δράση αυτή και όσες ακολουθήσουν, αν αρνηθεί εμείς θα συνεχίσουμε χωρίς τη δημοτική Αρχή .

Για τη Δημοτική Παράταξη

Ροδιακή Δημιουργία (ΡΟ.ΔΗ.)

Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble