Δύο χημικές τουαλέτες, 1 ηλεκτρογεννήτρια και είδη υγιεινής απο την Λέσχη Lions στα Παλιά Σφαγεία


Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ευχαριστεί τη Λέσχη LIONS Ηλιούσα Ρόδου η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και δώρισε σήμερα (Πέμπτη) δύο χημικές τουαλέτες, μία ηλεκτρογεννήτρια και είδη υγιεινής για την εξυπηρέτηση του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων.

Η παράδοση έγινε από την πρόεδρο κ. Ελένη Παππά και μέλη της Λέσχης στο Κέντρο της οδού Αυστραλίας.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τη Λέσχη για την κοινωνική της προσφορά και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες συνδράμουν το δήμο ο οποίος έχει φιλοξενήσει έως τώρα στο Κέντρο περίπου 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Στα είδη που προσφέρθηκαν περιλαμβάνονται επίσης είδη καθαρισμού, αδιάβροχα καθώς και 1.000 sleeping bags τα οποία θα διατεθούν στη Ρόδο και στα άλλα μικρά νησιά που υποδέχονται πρόσφυγες.

Η πρόεδρος της Λέσχης Ηλιούσα κ. Ελένη Παππά και ο αντικυβερνήτης LIONS Ρόδου κ. Μιχάλης Χριστοδουλίδης που παραβρέθηκαν στην παράδοση των υλικών, εξήραν το έργο του Δήμου για τη σωστή αντιμετώπιση των προσφύγων στο νησί χωρίς να επιβαρυνθεί η εικόνα της τουριστικής Ρόδου και παράλληλα την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble