Μάνα «κτήνος» κρατούσε τη 12χρονη κόρη της για να τη βιάσει ο σύντροφός της


Μια απίστευτη ιστορία δημοσιοποιήθηκε στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει σάλο, καθώς μια μητέρα, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, καθώς κρίθηκε ένοχη για το βιασμό της 12χρονης κόρης της!
Η Τζίνι Μέι Κάρπεντερ, μάλιστα, δεν αποπειράθηκε καν να υπερασπιστεί τον εαυτό της, καθώς δήλωσε ένοχη όταν ο δικαστής τη ρώτησε αν βοήθησε το σύντροφό της να βιάσει ένα από τα παιδιά της!
O 32χρονος σύντροφος της 37χρονης από το Οχάιο, ήταν καταγεγραμμένος στο μητρώο, καταδικασθέντων για αδικήματα του σεξ και πλέον θα περάσει και αυτός το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα σίδερα, καθώς πήρε ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, δις ισόβια.
Σύμφωνα με την αηδιαστική περιγραφή που έδωσε η αστυνομία, τα δυο «τέρατα» συνεργάστηκαν, περισσότερες από δυο φορές, καθώς η Κάρπεντερ κρατούσε τη μικρή της κόρη περιορισμένη, ενώ ο σύντροφός της τη βίαζε. Παραμένει ακόμα ασαφές, πόσες φορές βιάστηκε το παιδί, ή σε ποια ηλικία ξεκίνησε αυτή η κτηνωδία.
«Το ανέφερε σε κάποιο συγγενή, πως το αγόρι της μαμάς της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, τις τελευταίες δυο εβδομάδες» είπε ο εισαγγελέας, ενώ τόνισε πως οι αρχές πιστεύουν ότι και η «συνεργασία» είχε συμβεί για περισσότερες από μια φορές.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια