Συνεχίζει το καταστροφικό έργο για την δημόσια υγεία ξενοδοχείο στο Κιοτάρι της Ρόδου


Γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων και άνω των 1500 κλινών συνεχίζει το καταστροφικό για την δημόσια υγεία , έργο της αδιαφορώντας για τις συστάσεις και επιπλήξεις προς συμμόρφωση από το Δ.Σ της περιοχής και την αρμόδια υπηρεσία (ΥΓ. ελέγχου).

Η εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων της προαναφερθείσας ξενοδοχειακής μονάδας διαρρέει υπογείως ανεξέλεγκτα τα λύματα στον δρόμο απειλώντας την δημόσια υγεία και την σωματική ακεραιότητα των οδηγών , καθώς η ροή τον λυμάτων καταστρέφει το ίδιο το οδόστρωμα.

γξφ

Έπειτα από αίτημα του Δ.Σ κοινότητας Ασκληπιείου και παρεμβάσεως Δήμου Ρόδου διεξήχθη έλεγχος και υπεβλήθη πρόστιμο στον όμιλο , που όχι μόνο δεν αποπληρώθηκε αλλά η μόλυνση της περιοχής συνεχίζεται ακάθεκτη όπως θα δείτε παρακάτω .

  1. Εξαιτίας της συνεχούς ροής των λυμάτων

    ψγνφ

  1. Έντονη δυσοσμία και κουνούπια στην περιοχη

γηυξτυ

Η ειρωνεία είναι ότι καταστήματα ΥΓ. ενδιαφέροντος απειλούνται με βαρύτατα πρόστιμα έως και σφράγισης ακόμα και για ένα ληξιπρόθεσμο προϊόν που απλά ξέχασαν να πετάξουν.

Αγανακτισμένοι επιχειρηματίες της περιοχής όπου λόγω της έντονης δυσοσμίας δύσκολα όπως τόνισαν κάθεται τουρίστας στα τραπεζοκαθήσματα τους να απολαύσει τον καφέ , το ποτό ή το φαγητό στα καταστήματα τους.

Ευελπιστούμε να κατανοήσουν την σοβαρότητα του προβλήματος οι αρμόδιες αρχές και όμιλος της Ξεν. Μονάδας και βρεθεί άμεση λύση για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Μέλος Δ.Σ κοινότητας Ασκληπιείου

Χατζηδιάκος Π. Αλέξιος

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια