Πρώτα στις προτιμήσεις των Γερμανών δυο ξενοδοχεία στη Ρόδο


Nέα ονόματα εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης με τα ελληνικά ξενοδοχεία που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία του fvw Hotelometer.

Στην Ελλάδα, το κορυφαίο στην προηγούμενη κατάταξη ξενοδοχείο Ikaros Beach στα Μάλια, στη νέα γενική κατάταξη πέφτει στην 7η θέση.

Το Lindos Princess Beach μετακινείται από τη δεύτερη στην πρώτη θέση και ακολουθούν τα Atrium Palace, στον Κάλαθο, το Eliros Mare στη Γεωργιούπολη και το Pilot Beach Resort, επίσης στη Γεωργιούπολη.

Για τις οικογένειες τα 3 κορυφαία είναι τα Lindos Princess Beach, Pilot Beach (Γεωργιούπολη) και Mitsis Rinela Beach (Ηράκλειο).

Τα Atrium Palace, Eliros Mare και Neptune Resort (Μαστιχάρι), βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των ζευγαριών.

Το Hotelometer είναι μια 15θήμερη αξιολόγηση των δημοφιλέστερων ξενοδοχείων για τους Γερμανούς στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, βάσει των αναζητήσεων στο σύστημα κρατήσεων Traveltainment που χρησιμοποιούν οι γερμανοί τουρ οπερέιτορ και οι online μηχανές αναζήτησης κρατήσεων.

Τα δεδομένα προσφέρονται από την εταιρία ΙΤ TrevoTrend και κατανέμονται σε διαφορετικές κατηγορίες (γενική κατάταξη, για οικογένειες, για ζευγάρια, για μοναχικούς ταξιδιώτες και αξιολόγηση αστέρων), αποτυπώνοντας έτσι τις τάσεις της ζήτησης αλλά όχι τις πραγματικές κρατήσεις.

Πηγή : tornosnews.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια