Ξεκίνησε η έκθεση με τα κοστούμια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στις Πηγές Καλλιθέας


Επίσημα εγκαίνια την Κυριακή  28 Ιουνίου, στις 09.00 το βράδυ

Την Κυριακή  28 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο   τα επίσημα εγκαίνια της μεγάλης έκθεση κοστουμιών από τις ταινίες της  Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκτίθενται  πάνω από 30  κουστούμια, από ταινίες και θεατρικές παραστάσεις της,  μεταξύ αυτών και αυτά που φόρεσε στην ταινία “Το δόλωμα” που γυρίστηκε στις Πηγές Καλλιθέας.

Η έκθεση πλαισιώνεται και από προσωπικά αντικείμενα της αείμνηστης σταρ, δηλαδή στην ουσία θα εκτίθεται και το καμαρίνι της, φωτογραφίες και μουσική τις ταινίες της.

Η έκθεση διοργανώνεται από την ΔΕΡΜΑΕ, σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία Πολιτισμού και  την Αντιδημαρχία Τουρισμού και φιλοξενείται  στο χώρο των Πηγών της Καλλιθέας, γύρω από την μεγάλη Ροτόντα.  Η έκθεση  θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου και είναι ανοιχτή για το κοινό τις καθημερινές 1μμ-9μμ & τα Σ/Κ 2μμ-10μμ,  με είσοδο 2 €.

Τα κοστούμια της Αλίκης εκτέθηκαν για πρώτη φόρα το2008 στον πολυχώρο  Αθηναϊδα στην Αθήνα, το 2013 στην Λάρισα και τώρα στην Ρόδο. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες εκθέσεις έτσι και εδώ αναμένεται ότι η έκθεση θα   συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και  πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους φίλους της πολυαγαπημένης εθνικής μας σταρ.

Όπως επεσήμανε ο  Πρόεδρος της «ΔΕΡΜΑΕ»  κ. Γιάννης Κούρτης:

« Η έκθεση των κοστουμιών της  αγαπημένης σταρ, είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε μια λαμπερή στιγμή από ιστορία των Πηγών   Καλλιθέας καθώς μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης το «Το Δόλωμα» γυρίστηκε εδώ. Αυτή την «χρυσή εποχή» της Καλλιθέας την εποχή εκείνη, θέλουμε να αναδείξουμε αλλά και να επαναφέρουμε σήμερα, με τις προσπάθειες μας και τις δράσεις που οργανώνουμε στον υπέροχο αυτό χώρο. Η  έκθεση αυτή λοιπόν είναι σημαντική όχι μόνο για τα κοστούμια της Αλίκης αλλά και γιατί αποτελεί συνέχεια της ένδοξης ιστορίας των Πηγών»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble