ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ημέρα ντροπής και απαξίωσης. Να παραιτηθούν άμεσα αυτοί που είχαν την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας»


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και την αναβολή της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή μέρα έπρεπε να είναι ημέρα γιορτής της δημοκρατίας αλλά και μέρα που θα σηματοδοτούσε ένα νέο ξεκίνημα για την παράταξη.
Μετατράπηκε, όμως, σε μια μέρα ντροπής και απαξίωσης της παράταξης.
Αυτοί που είχαν την ευθύνη της διαδικασίας, εδώ και δύο μήνες, οφείλουν να παραιτηθούν τώρα.
Η παράταξη διαθέτει ιστορικά στελέχη με κύρος, ηθική εμβέλεια, αποδοχή και σοβαρότητα που μπορούν να αναλάβουν τη διοργάνωση συνεδρίου αλλά και την εκλογή νέου Προέδρου.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους απλούς Νεοδημακράτες, που πήγαν ή θα πήγαιναν σήμερα να ψηφίσουν αλλά και από όλους όσους στηρίζουν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Το κάνω εγώ, που δεν ήμουν μέλος της ΚΕΦΕ ούτε είχα ευθύνη για το σημερινό φιάσκο. Γιατί ακόμα και τώρα δεν έχει πει κανείς από αυτούς μια συγγνώμη, ούτε έχει αναλάβει την ευθύνη.
Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει υπαρκτές κοινωνικές και ιδεολογικές δυνάμεις. Θα βρει το δρόμο της μέσα από αδιάβλητες και δημοκρατικές διαδικασίες».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια