Κλειστό τμήμα της Ρόδου – Καλλιθέας λόγω αποκατάστασης των καθιζήσεων του οδοστρώματος


Σας γνωρίζουμε ότι στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας, από την Παρασκευή 30/9/2016 έως την Τρίτη 04/10/2016, θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας από Ρόδο προς Καλλιθέα, 400 μέτρα μετά την είσοδο του Ξενοδοχείου «Παραντάις» έως το βενζινάδικο της ΒΡ, λόγω της εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των καθιζήσεων του οδοστρώματος στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ε.Ο. ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες, να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση την οδική σήμανση καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Επιθυμητό είναι, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, να αποφεύγεται το συγκεκριμένο τμήμα της Επαρχιακής οδού Ρόδου-Καλλιθέας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να γίνεται χρήση της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.
Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια