Κλείσιμο επί 48ωρο κεντρικής οδού στην πόλη της Ρόδου λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος


Το τμήμα οδοποιίας εγγειοβελτιωτικών έργων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη της Ρόδου», απαιτείται το προσωρινό κλείσιμο τμήματος της οδού Κωνσταντίνου Υδραίου και στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Μεγάλου Κωνσταντίνου

Πιο συγκεκριμένα θα κλείσει το τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Υδραίου (κόμβος) στη συμβολή της με την Εθνική οδό Ρόδου Λίνδου έως την συμβολή της με την οδό Ηρωίδας Αναστασίας.

Η εκτροπή των οχημάτων για το τμήμα που θα κλείσει, λόγω των εργασιών, θα διεξάγεται από παρακείμενους οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Η προσωρινή διακοπή, η ρύθμιση και η εκτροπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού Κωνσταντίνου Υδραίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8:00 π.μ έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 08:00π.μ.

Επιπρόσθετα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 08:00 π.μ, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος επί της οδού Μεγάλου Κωνσταντίνου στην συμβολή της με την Εθνικής Αντιστάσεως. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει στένωση λωρίδας του δρόμου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων και τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

megalou-konstantinou-1 komvos-konstantinou-ydreou komvos-konstantinou-ydreou-2-1

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια