Ρόδος: Καθεστώς ατιμωρησίας για αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται σε ξυλοδαρμούς


Εναντίον του Αστυνόμου Σ.Π. υποβλήθηκε μήνυση από οδηγό πούλμαν για βιαιοπραγία – Σε μία παρόμοια υπόθεση είχε εμπλακεί και πριν λίγους μήνες – Μέχρι στιγμής καμία ΕΔΕ δεν έχει προχωρήσει

Ανάστατη παρουσιάζεται η κοινωνία της Ρόδου από απανωτά κρούσματα βίας αλλά και την απουσία βούλησης πάταξης αυτών. Ειδικότερα, εντύπωση έχει προκαλέσει η προσπάθεια να μείνει χαμηλά, όπως αναφέρεται εκ μέρους τοπικών εκπροσώπων, υπόθεση ξυλοδαρμού οδηγού τουριστικού πούλμαν από Αστυνόμο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τον Αστυνόμο Σ.Π. ο οποίος με μήνυση επαγγελματία οδηγού προ ημερών κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία, όμως μέχρι στιγμής καμία ΕΔΕ δεν έχει προχωρήσει και η υπόθεση μένει στα αζήτητα.

Πηγές αναφέρονται σε επεισόδιο που δεν είναι το μόνο στο μεγάλο τουριστικό νησί της χώρας καθώς αντίστοιχο και από το ίδιο και πάλι πρόσωπο είχε υπάρξει προ λίγων μηνών με τον ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού σε μια ακόμη περίπτωση που δεν προχώρησε. Ήδη για το θέμα έχουν ενημερωθεί μάλιστα και κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία μιλούν για συνθήκες αυθαιρεσίας στο νησί.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια