Και ξαφνικά ήρθε το καλοκαίρι- Καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση των κρατήσεων


Μέσα από ραγδαίες εξελίξεις και εξαναγκασμένη αδράνεια λόγω της τραπεζικής αργίας και των πολιτικών εξελίξεων, η κυβέρνηση επιχειρεί διαδικτυακή καμπάνια για να συντηρήσει τις κρατήσεις τουριστών προς τη χώρα μας

Εθνική Καμπάνια επικοινωνίας για την ενίσχυση των κρατήσεων στην Ελλάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση του τουρισμού στην Ελλάδα.
Η καμπάνια «Happening Now: GreekSummer» σχεδιάστηκε με στόχο την ενίσχυση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής και τη μετάδοση της πραγματικής εικόνας της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι «Συμβαίνει Τώρα».
Η καμπάνια απευθύνεται στο ευρωπαϊκό κοινό κατά κύριο λόγο, μέσω διαδικτύου και social media, ενώ θα παρουσιαστεί με ειδικά γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για την Ελλάδα, καλώντας το κοινό να γίνει ενεργό μέλος και να μοιραστεί τις στιγμές και τις εμπειρίες του από το Ελληνικό καλοκαίρι.
Η πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι Περιφέρειες και όλος ο Τουριστικός κλάδος μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας τους.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια