Ο Καμμένος κατηγορεί αστυνομικούς ότι του έριξαν αυγά στην Κω


«Επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί» καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος – «Ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του για προβοκάτσια;» σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν έχει τέλος ο σάλος που προκλήθηκε από τις αποδοκιμασίες εναντίον του Πάνου Καμμένου στην Κω. Αγανακτισμένοι πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση μοιάζει ανήμπορη να δώσει λύσεις και να ελέγξει το μεταναστευτικό πέταξαν αυγά εναντίον του κ. Καμμένου, τον αποδοκίμασαν έντονα με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ο υπουργός Άμυνας φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ενώ οι κάτοικοι της Κω του φώναζαν ένα παρατεταμένο «ουυυυ…».

Ο κ. Καμμένος, προφανώς έπειτα από έρευνα μεταξύ των προσώπων που διαμαρτυρήθηκαν και τον αποδοκίμασαν έγραψε στο Twitter ότι επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατονόμασε ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας τον Σταύρο Κοτσιόπουλο.

Στον κ. Καμμένο απάντησε, και πάλι μέσω Twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του για προβοκάτσια; Τι να πει κανείς, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης

Αυγά εναντίον Καμμένου την Παρασκευή στην Κω

Την οργή τους για την κυβερνητική πολιτική στο μεταναστευτικό εξέφρασαν οι κάτοικοι του νησιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον οποίο υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας του, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο… λεξιλόγιο.

Ο Πάνος Καμμένος, δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και σχεδόν εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τους κατοίκους, ενώ άρον άρον χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων. Κυριολεκτικά σαν ανεπιθύμητο αντιμετώπισαν οι αγανακτισμένοι Κώοι τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.

Ωστόσο, σίγουρα ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Οι κάτοικοι, έξαλλοι με το χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα του μεταναστευτικού, εξέφρασαν στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια, και καθυβρίζοντας τον. Ο κ. Καμμένος μάταια σήκωνε τα χέρι του για να προστατευτεί, στα αυγά και τα μπουκάλια που έπεφταν «βροχή», με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν. Το ενδιαφέρον είναι ότι σε ορισμένες φωτογραφίες ο κ. Καμμένος μοιάζει σαν να χαμογελά…

«Φτου σου ρε!», «στα τέσσερα, στα τέσσερα», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν και τον… μούτζωναν. Όμως εκείνος δεν έδειξε να πτοείται, αφού συνέχισε να χαμογελά…

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους.

Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

πηγή: protothema.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια