Άγρια κακοποίηση ταύρων σε ροντέο – Εικόνες ντροπή που προκαλούν σοκ- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Ταύροι ξέπνοοι και εξαντλημένοι, υποφέρουν από αφυδάτωση και βγάζουν αφρούς από το στόμα ενώ τους χτυπούν με ηλεκτροφόρο σύρμα. Όλα αυτά τα υπέροχα καταγράφηκαν σε βίντεο σε ροντέο κοντά στο Νιου Τζέρζι στις ΗΠΑ.

Την κάμερα κρατά ο Stuart Chaifetz, ερευνητής για την οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων Showing Animals Respect & Kindness (SHARK).

«Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη ήταν το πόσο ανοιχτά γινόταν όλη αυτή η κακοποίηση», δήλωσε ο Chaifetz, «ο ένας ταύρος που κατέρρευσε στην αρένα έδειχνε πως δεν άντεχε άλλο. Ένας άνδρας έπινε μπύρα ενώ χτυπούσε με ηλεκτροφόρο εργαλείο έναν άλλο ταύρο, είναι τρελό».

Ο Chaifetz παρέδωσε το βίντεο στις Αρχές της κομητείας καθώς εκείνοι ελέγχουν το DREAM Park που φιλοξενεί το ροντέο, απειλώντας να δράσουν κατά των κακοποιήσεων που κατέγραψε.

Η κομητεία δήλωσε άγνοια και εξετάζει την υπόθεση. «Έχουμε την πεποίθηση πως η διοικήτρια του DREAM Park Florence Ale θα εξετάσει τις καταγγελίες», σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Εντωμεταξύ το DREAM Park ανέστειλε τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί με το Rancho San Isidro, που διοικεί το ροντέο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

agelasdmaf01 agelasdmaf03

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble