Τρία ξενοδοχεία της Ρόδου στη λίστα με τα κορυφαία της TUI

tui-708_
Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στη λίστα βραβείων Tui Holly με τα κορυφαία ξενοδοχεία διακοπών σε όλο τον κόσμο, τα οποία επιλέχθηκαν κατόπιν έρευνας μεταξύ των πελατών της Tui.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Γερμανίας, αναδεικνύει ανάμεσα στα καλύτερα, ξενοδοχεία σε Κω, Ρόδο και Ηράκλειο.

Από τα ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν στη χώρα μας, τα 4 βρίσκονται στην Κω και είναι τα: Ηοtel Horizon Beach Resort, Hotel Palladium, Neptune Hotels Resort Convention Centre Spa και Palazzo del Mare.
Τα 3 στη Ρόδο, Αtlantica Imperial Resort Spa, Kalithea Horizon Royal και Lindos Mare και το 1 στο Ηράκλειο Ηotel Anissa Village.
H Ελλάδα με τα 8 ξενοδοχεία έρχεται 3η μεταξύ των χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό βραβευθέντων μονάδων.

Στην πρώτη θέση με τις περισσότερες μονάδες, 31, η Τουρκία.
Ακολουθεί η Ισπανία με 25 μονάδες και μετά την Ελλάδα η Αίγυπτος με 6 ξενοδοχεία.
Από 5 ξενοδοχεία βραβεύθηκαν στην Πορτογαλία, στην Ταϊλάνδη και στις Μαλδίβες, 4 στη Γερμανία, 3 στην Κροατία, από 2 στον Μαυρίκιο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από 1 στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Αυστρία, στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μεξικό.
Παράλληλα η Tui δημοσιοποίησε τους κορυφαίους προορισμούς για τους Γερμανούς κατά τη φετινή σεζόν. Η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση. Δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχθηκε η Ισπανία και ιδιαίτερα η Μαγιόρκα. Στη 2η θέση κατατάχθηκε η Τουρκία και στην 3η η Γερμανία. Την 5η θέση πήρε η Ιταλία, την 6η οι ΗΠΑ, την 7η η Αυστρία, την 8η η Αίγυπτος, την 9η η Πορτογαλία και τη 10η η Ταϊλάνδη.

Σημειώνεται ότι η Tui στη Γερμανία βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των τουριστικών οργανισμών με τζίρο 4,5 δισ. στη χρήση που έκλεισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Πηγή : iefimerida.gr