«κ. Χατζηδιάκο, ο κατήφορος είναι όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις; Δημοκράτης είσαι όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις;»


Κύριε Χατζηδιάκο,

Με την χθεσινή μακροσκελή σας επιστολή (σε απόλυτη αρμονία με τους ατέρμονες μονολόγους σας στο δημοτικό συμβούλιο), μας αντιμετωπίζετε όχι με πολιτικές θέσεις αλλά με χαρακτηρισμούς. Σταχυολογώ: απαράδεκτοι, αντιδημοκράτες, εμπαθείς, λαϊκιστές, τροφοδότες του φανατισμού συντεχνιών, δημαγωγοί, υπονομευτές του έργου σας, κλπ.

Ας τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Γνωρίζουμε πολύ καλά που μας έταξε ο ροδιακός λαός στις περασμένες εκλογές. Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο μας ως αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς, δεν είναι αυτός που θα σας έκανε να αισθάνεστε βολικά. Εσείς θέλετε μια αντιπολίτευση, τυφλή, κουφή και φιμωμένη. Ακόμα καλύτερα μια αντιπολίτευση που γονυπετής θα προσκυνά και θα αποθεώνει τα μεγαλειώδη επιτεύγματά σας! Αντί όμως να μας παραδίδετε μαθήματα δημοκρατίας για το πώς πρέπει να είναι η αντιπολίτευση, καλό είναι να ασχοληθείτε με το πως πρέπει να είναι και να λειτουργεί η συμπολίτευση, ειδικά όταν εσείς μιλάτε εξ’ ονόματός της. Γιατί εκεί, η δημοκρατία είναι ηχηρώς απούσα. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, κάτι ξέρουν παραπάνω! Όσο για τα περί πυγμής και θάρρους στην άσκηση της πολιτικής σας, πίσω από τα ρόπαλα και τις ασπίδες των ΜΑΤ, είναι βέβαιο ότι τα διαθέτουν όλοι.

Σας το ξαναείπαμε. Δεν μας ενοχλεί καθόλου η παραγωγή έργου από τη δημοτική αρχή, αρκεί να υπάρχει παραγωγή έργου. Η απουσία του, είναι που μας ενοχλεί και μάλιστα «σφόδρα»!

Αν δεν το καταλαβαίνετε, μπορείτε ελεύθερα να συνεχίσετε την παραγωγή του «σημαντικού» σας έργου κι επιτρέψτε σ’ εμάς να συνεχίσουμε να είμαστε απόντες, από τις φιέστες, τις φωτογραφίσεις και τα κοινωνικά events! Επιτρέψτε μας να συνεχίσουμε τον «κατήφορό» μας όπως ισχυρίζεστε, αλλά να θυμάστε ότι δεν θα κριθούμε κάποτε γενικώς και αορίστως, αλλά κρινόμαστε καθημερινά από το Ροδιακό Λαό. Εμείς ως αντιπολίτευση για τις απόψεις, τις θέσεις και τις ενέργειές μας, κι εσείς επιπλέον ως διοικούντες για το έργο σας. Δεν συνδιοικούμε, για να κριθούμε εμείς γι’ αυτό.

Κύριε Χατζηδιάκο, ο κατήφορος είναι όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις; Δημοκράτης είσαι όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις;

Κλείνοντας, ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις δηλώσεις και τις θέσεις μας (σχεδόν όλα, μιας και εμείς απευθυνόμαστε ισότιμα σε όλα), αλλά και εκείνα τα ελάχιστα που για μια σειρά λόγους –που εσείς μάλλον γνωρίζετε καλύτερα από μένα- δεν το κάνουν.

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της ΡΟΠΟΑΝ

 


Γιώργος  Υψηλάντης

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια