Υπέκυψε ο εγκαυματίας από τη Φιλέρημο

Υπέκυψε ο εγκαυματίας από τη Φιλέρημο

Υπέκυψε στα εγκαύματα του εχθές το απόγευμα , ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε στον τόπο της φωτιάς στη Φιλέρημο την Τετάρτη το βράδυ.

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε και η φωτιά επεκτάθηκε στο δάσος. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν  έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Ο  εγκαυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όμως δεν κατέστη δυνατόν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά υπέκυψε εχθές το απόγευμα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο κι έτσι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και σπίτια μέσα στη νύχτα.

Εντύπωση προκαλεί ότι τα στοιχεία του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν είχε προσωπικά αντικείμενα μαζί του  και δεν τον έχει αναζητήσει κάποιος ακόμα.  Οι αρμόδιες αρχές και το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας ερευνούν διεξοδικά κάθε ενδεχόμενο για το συμβάν , χωρίς να αποκλείουν το οτιδήποτε.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble