3η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου


Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων, διοργανώνουν την «3η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου».
Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016, από τις 10:00 έως τις 15:00, στην Αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης του Επιμελητηρίου.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και την βελτίωση των υποδομών και παροχή υπηρεσιών.
Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι :
Αιμιλία Βλάμη – Επιστημονικός Συνεργάτης Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος
Άρης Ίκκος – Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ
Ευάγγελος Γεωργίου – Διευθυντής Πωλήσεων TUI Group
Μιχάλης Βασταρδής – Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Πανεπιστημιακός
Δημήτρης Κούτουλας– Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών-Πανεπιστημιακός
Ανέστης Αναστασίου – Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Πανεπιστημιακός
Εταιρεία Προστασίας της Φύσης – Γαλάζιες Σημαίες
Natalie Humphreys – HolidayCheck Hellas
Ιωάννης Αφουκατούδης – Διευθύνων Σύμβουλος Thomas Cook Austria
καθώς και οι αρχές και όλοι οι τουριστικοί φορείς της Ρόδου.
Η Ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν τα προβλήματα της Ρόδου, θα αξιολογηθούν, θα προταθούν λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση του προορισμού. Ο ΣΔΞΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και ιδέες υλοποίησης με ανάλογες δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια πριν την έναρξη της σαιζόν.

Στόχος και σκοπός, να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου μας καθώς και τις παροχές υπηρεσιών μας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια