Ημερίδα για την Αγορά Κρέατος στη Ρόδο

κρέας

Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στη Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.

Επόμενος σταθμός είναι η Ρόδος και η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 5 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος). Ώρα έναρξης: 10.00 π.μ.
Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της  παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το περιοδικό MEAT PLACE με την υποστήριξη του Ένωσης Κρεοπωλών Εμπόρων Εισαγωγέων Ρόδου.

Επιγραμματικά θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:
•       Έρευνα αγοράς του περιοδικού MEAT PLACE σε συνεργασία με την εταιρεία Interview με θέμα: «Τι κρέας προτιμούν οι Έλληνες, από πού συνηθίζουν να το αγοράζουν και τι ζητούν από τον κρεοπώλη τους»; (Στοιχεία 2016).
•       Το έργο και οι δράσεις της Ένωσης Κρεοπωλών – Εμπόρων – Εισαγωγέων Ρόδου.
•       Οι νομοθεσίες αδειοδότησης που διέπουν τα κρεοπωλεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
•       «MEAT & GRILL: Η νέα επιχειρηματική ευκαιρία για τα κρεοπωλεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος.
•       Ο ρόλος του κρεοπωλείου στη νέα εποχή.
•       Παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό κρεοπωλείων & εργαστηρίων.

Τον Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το 2ο MEAT PLACE TOUR και οι δύο τελευταίοι σταθμοί θα είναι η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για φοιτητές και σπουδαστές του συγκεκριμένου αντικειμένου. Μετά το πέρας της ημερίδας δίδονται στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε
1.      Κρεοπωλεία & Μαζική εστίαση
2.      Παραγωγούς & Εργαστήρια
3.      Φάρμες εκτροφής & Κτηνοτρόφους
4.      Χονδρεμπόριο
5.      Τοπικούς παράγοντες