Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Την 19-10-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 53χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή  φυλάκισης -8- μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
Σύλληψη αλλοδαπού  για  παραεμπόριο στη Ρόδο    Την 19-10-2016 το πρωί συνελήφθη στον Αρχάγγελο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 59χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί ασκούσε υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο     Την 20-10-2016 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρομίου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 20χρονος υπήκοος Ουκρανίας γιατί κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Μ. Βρετανία.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω      Την 19-10-2016 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 31χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση εσωτερικού.
Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω    Την  19-10-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 46χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω με ποινή φυλάκισης -1- έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο     Την 20-10-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 31χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Την 20-10-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble