Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη 2 διωκόμενων ημεδαπών στη Ρόδο        Την 22-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου:
α) 40χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή  φυλάκισης -9- μηνών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και
β) 50χρονη ημεδαπή γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή  φυλάκισης -7- μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ, για παραβίαση του νόμου περί επιταγών.
Σύλληψη  μη νόμιμης αλλοδαπής στη Ρόδο  Την 22-09-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 24χρονη υπήκοος Νιγηρίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Λέρο   Την 22-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 28χρονος υπήκοος Συρίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Κω για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω      Την 22-09-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 21χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί στο πλαίσιο ελέγχου επέδειξε πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Διεθνούς Προστασίας, το οποίο κατασχέθηκε.
Σύλληψη 10 παράτυπων μεταναστών στην Κάλυμνο  Την 22-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, -3- υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 4 παιδιά), -3- υπήκοοι Ιράκ (1 άντρας και 2 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) και -4- υπήκοοι Ιράν (3 άνδρες και 1 γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια