Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο   Την 15-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 46χρονος ημεδαπός γιατί εισήλθε σε δωμάτιο που διέμενε 26χρονος υπήκοος Πολωνίας με σκοπό την κλοπή.
Προσαγωγή ημεδαπής για επαιτεία στη Ρόδο        Την 15-09-2016 το βράδυ εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 26χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά αστυνομικών στην Κάλυμνο   Την 15-09-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 31 ετών γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκαλώντας τους σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αντιστάθηκαν σθεναρά στη σύλληψή τους.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Κω      Την 16-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 26χρονος ημεδαπός γιατί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια