Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κάρπαθο Την 02-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 36χρονος υπήκοος Νιγηρίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε δελτίο ταυτότητας σουηδικών αρχών για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Ρόδο        Την 02-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ιαλυσό Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 51χρονος ημεδαπός, γιατί  λειτουργούσε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Προσαγωγή ατόμων για επαιτεία στη Ρόδο  Την 02-09-2016 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 25χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο      Την 02-09-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στον Αρχάγγελο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 19χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε κατοικία ιδιοκτησίας του.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω  Την 03-09-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 32χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μεθαμφεταμίνης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια