Δεν κακοποιήθηκε η 80χρονη στα Κολύμπια λέει ο ιατροδικαστής


Σε κάκωση του λάρυγγα  οφείλεται ο θάνατος της 80χρονης ηλικιωμένης Ελευθερίας Μαυρουδή – Φλοσκάκη , απεφάνθη σήμερα ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος ,  ο οποίος προχώρησε σε ιατροδικαστική ερεύνα κατόπιν των καταγγελιών των συγγενών της θανούσης.

Αν και αρχικά οι συγγενείς που την αντίκρισαν αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου έκαναν λόγω για κακώσεις που δεν δικαιολογούνται απο πτώση , η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει θάνατο απο κάκωση στον λάρυγγα που πιθανότατα να οφείλεται σε πτώση όπως ισχυρίστηκε και το Ίδρυμα στα Κολύμπια.

Η κάκωση φαίνεται να έφραξε την αναπνευστική οδό καθώς προκλήθηκε οίδημα στην περιοχή και έτσι δικαιολογούνται και οι μώλωπες γύρω απο τον λαιμό. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ρήξη σπλήνας όπως το ιατρικό προσωπικό φέρεται να ανακοίνωσε στην οικογένεια .

Η εικόνα της 80χρονης με τους μώλωπες στο σώμα και τον μελανιασμένο λαιμό φαίνεται πως παραπλάνησε όσους την αντίκρισαν με αποτέλεσμα οι οικείοι της να ζητήσουν την παρέμβαση της αστυνομίας και του εισαγγελέα .

Απο την πλευρά του Ίδρυμα των Κολυμπίων διέταξε άμεσα ένορκη διοικητική εξέταση ώστε να δοθεί φως στην υπόθεση και όπως φαίνεται η αρχική απάντηση που έδωσε το Ίδρυμα πως η θανούσα τραυματίστηκε απο πτώση , συνάδει με την ιατροδικαστική έρευνα .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble