Οι Σαμαρείτες είπαν όχι στην βια κατά των γυναικών με εκπαιδευτικό σεμινάριο αυτοάμυνας για τις γυναίκες


Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, Διεθνή ημέρα για την Εξάλειψη  της βίας κατά των Γυναικών το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου διοργάνωσε 2ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο αυτοάμυνας για τις γυναίκες του Τμήματος σε συνεργασία με τον Master Ρουμπίνη Γιώργο (μαύρη ζώνη 4ο dan Das street fighting) και τον Instructor Δουλιγέρη Βασίλη (Instructor Das street fighting – isdo 2ο dan tae kwon do wtf) στις εγκαταστάσεις της σχολής χορού Z Dance n’ Fitness by Instructor William (Λ. Ηρακλειδών 194-196 Ιαλυσός).

Το DAS STREET FIGHTING είναι μία σύγχρονη, απλή, ρεαλιστική και ασφαλής μέθοδος αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Παρουσιάστηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα στις 19/12/1999 και αυτή τη στιγμή απαριθμεί δεκαεπτά έτη, μοναδικών επιτυχιών και διακρίσεων. Είναι η πρώτη  μέθοδος, που δίδαξε την ολιστική αυτοάμυνα στη Ελλάδα.

Το DAS STREET FIGHTING περιλαμβάνει τεχνικές και στοιχεία από διάφορες σύγχρονες και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, όπως Choi Kwang-Do, Ju-Jitsu, Kick-Boxing κλπ.

Κύρια χαρακτηριστικά του DAS STREET FIGHTING είναι τα εξής:

Η μέθοδος περιλαμβάνει χτυπήματα και λακτίσματα βασισμένα στη σύγχρονη βιομηχανική επιστήμη. Ο μέσος άνθρωπος μαθαίνει να δίνει χτυπήματα μεγάλης ισχύος.

Η εκμάθηση της μεθόδου είναι πολύ εύκολη ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Δεν χρειάζεται καμία προϋπηρεσία σε αθλητικές δραστηριότητες κλπ.

Ιδρυτής του DAS STREET FIGHTING είναι ο Γιάννης Λαιμοδέτης, επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας με 37 έτη εμπειρία.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου ευχαριστεί τον Master Ρουμπίνη Γιώργο και τον Instructor Δουλιγέρη Βασίλη που αφιλοκερδώς πραγματοποίησαν το σεμινάριο, καθώς και την σχολή χορού Z Dance nFitness by Instructor William για την παραχώρηση του χώρου.

ddd ddd-b

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια