Η πολιτική ηγεσία, σύλλογοι κι ο Στρατός έδωσαν τις ευχές τους στο Δήμαρχο


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα πλημμύρισαν το Δημαρχείο από το πρωί της προπαραμονής Πρωτοχρονιάς.

Ο καλός καιρός ευνόησε ώστε Σύλλογοι, Σχολεία, αλλά και η πολιτική ηγεσία να ευχηθούν γόνιμο και δημιουργικό 2017 στο δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και τη δημοτική αρχή.

Η χορωδία του Στρατού εκ μέρους της 95 ΑΔΤΕ, έψαλλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, κι ο δήμαρχος ευχήθηκε στα στρατευμένα νιάτα καλή θητεία τονίζοντας ακόμα μία φορά τη στενή συνεργασία Αυτοδιοίκησης- Στρατού τόσο σε κοινωνικές δράσεις όσο και σε απροσδόκητες καταστάσεις.

Ακολούθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου, που παρακολουθούν το Κατηχητικό οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους ιερείς και τους δασκάλους τους, έψαλλαν τα παραδοσιακά γεωργικά κάλαντα του Παραδεισίου. Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τα παιδιά και δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι στα πλαίσιο του Κατηχητικού, σχολεία της Ρόδου συνεχίζουν τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου.

Ακολούθως τα δικά του κάλαντα έψαλλε ο Αθλητικός-Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Απόλλων Απολλώνων» με τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους συνόδευε ο πρόεδρος και προπονητής της ομάδας Σταμάτης Μαργέλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανόλης Κυριαζάκος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Πιπέρης. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τα Απόλλωνα, «νίκες και πρόοδο» στον κάθε αθλητή χωριστά.

Στη συνέχεια τα Χρόνια Πολλά ευχήθηκε ο «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άγιος Εφραίμ» διά του προέδρου του Φιλήμονα Νικολάου και του πατέρα Νεκτάριου Πόκκια καθώς και μελών του διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Χατζηδιάκος που είναι επίσης αιμοδότη, μέλος του Συλλόγου, συνεχάρη το προεδρείο για τη δράση του η οποία έχει πολλαπλασιάσει τα τελευταία χρόνια τις μονάδες αίματος φτάνοντας τες τον τελευταίο χρόνο τις πέντε χιλιάδες.

«Υπηρετείτε έναν ύψιστο σκοπό», δήλωσε ο δήμαρχος κάνοντας λόγο για τεράστια αποθέματα σε ευαισθησία.

Ακολούθησαν η διοίκηση του Σωματίου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως με τον πρόεδρό τους και αντιπρόεδρο του τοπικού συμβουλίου πόλεως Ρόδου Κωνσταντίνο Στυλιανού και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ρόδου με τον πρόεδρό του Μανόλη Ζηδιανάκη και μέλη της διοίκησης.

Τις ευχές τους έδωσαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αριστοτέλης Παυλίδης και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι και το προσωπικό του Δήμου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια