Η ΕΡΤ επιστρέφει… Η ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ συνεχίζει !


Δυο χρόνια μετά το «μαύρο», ο σφυγμός της ενημέρωσης και του πολιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφουν στην ΕΡΤ.

Η  ΕΡΤ επιστρέφει με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη.

Τα ραδιοφωνικά προγράμματα της Ε.ΡΑ. ανοίγουν μικρόφωνα και οι Περιφερειακοί Σταθμοί συνεχίζουν να δίνουν το λόγο στις τοπικές κοινωνίες.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στις 06.00 η ενημέρωση, η μουσική, η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός παίρνουν ξανά τον πρώτο λόγο στις συχνότητες της ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι της  ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ αυτά τα δύο χρόνια κατάφεραν  κάτω από αντίξοες συνθήκες να μείνουν όρθιοι και με τη στήριξη της κοινωνίας, να κερδίσουν  την πρώτη μεγάλη νίκη και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου η ΕΡΑ Ρόδου από τις 9:00 το πρωί, ανοίγει τις πόρτες και τα μικρόφωνα της σε πολίτες, φορείς και συλλογικότητες που στήριξαν τον αγώνα μας για μια δημόσια  ΕΡΤ, ανεξάρτητη πλουραλιστική, ανοικτή στην κοινωνία και με σημαντικό ρόλο στην Περιφέρεια.

Ρόδος 10 Ιουνίου 2015

Οι Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ Ρόδου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια