Η επόμενη μέρα ποια θα είναι;


Στις 26 Ιουνίου καλούμαστε τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να εκλέξουμε τα νέα όργανα των Νομαρχιακών Επιτροπών, αυτές που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του Κινήματος και τον δίαυλο επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτές τις εκλογές ήρθε η στιγμή για τη νέα γενιά να βγει μπροστά απενοχοποίημενη από το παρελθόν να συμβάλει στην πολιτική ανανέωση και να σπρώξει κι άλλο τον οργανισμό του Κινήματος.
Πρέπει όμως να κρατήσουμε τις διαχρονικές μας αξίες ή να υιοθετήσουμε σύγχρονες αντιλήψεις; Χτίζοντας πάνω στο παρελθόν και σε υπάρχουσες δομές, προσθέτοντας πράγματα, παρά πετώντας τα παλιά πρέπει να συνδυάσουμε και τα δύο. Βασισμένοι στο μόχθο του παρελθόντος να ανέβουμε ψηλότερα και αυτό να αποτελέσει την αφετηρία του μέλλοντος.
Οι νέοι καλό θα είναι να μην αποποιούμαστε τις ευθύνες μας. Εμείς είμαστε το αύριο και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε για να το βελτιώσουμε, γιατί εμείς θα ζήσουμε σ’ αυτό. Αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και όσοι τα δημιουργούν. Όπλο αυτών που θα απαρτίζουν τις νέες νομαρχιακές επιτροπές η σκληρή δουλειά, η ενότητα μπροστά στα σημαντικά, η προσήλωσή στους πραγματικούς στόχους χωρίς εγωισμούς, ιδιοτέλειες, τακτικισμούς και δεύτερες σκέψεις.
Με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και το αύριο η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στη διεκδίκηση για τα ζητήματα του τόπου μας και συστρατευμένους στην κοινή προσπάθεια του Κινήματος για την ανόρθωση της χώρας.
Η επόμενη μέρα… μια μέρα που θα φτιάξουμε όλοι μαζί με μεράκι για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.
Καλούμε όλους εσάς να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Παναγιώτης Καλοπήτας
Αντώνης Κολιάδης
Δημήτρης Παμπάκας
Νικηφόρος Παπανικόλας
Ηλίας Χατζηαντώνης
Κώστας Χατζηχριστοδούλου
Τσαμπίκος Ψαράς

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια