Πέταξε μπουκάλι στη θάλασσα και έρχεται στα χέρια του 23 χρόνια μετά


Ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι έπεσε στη θάλασσα πριν από περίπου 20 χρόνια και θα βρεθεί ξανά στα χέρια του αποστολέα του, όταν αποκαλύφθηκε η ύπαρξή του μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Ο 44χρονος Gwynfor Griffiths πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι από ακτή στη Βόρεια Ουαλία το 1992, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα γυρίσει πίσω σε αυτόν. Ο Gwynfor έγραψε το όνομα και τη διεύθυνσή του σε ένα κομμάτι χαρτί μέσα στο μπουκάλι μαζί με ένα σημείωμα ζητώντας να επιστρέψει σε αυτόν, αν ποτέ βρεθεί. Και ο τοπογραφος Jonathan Scott, επίσης 44 ετών, βρήκε το μήνυμα αυτό 23 χρόνια αργότερα, ενώ έκανε windsurfing σε μια παραλία 40 μίλια μακριά. Ο 44χρονος που είναι και πατέρας δύο κοριτσιών τράβηξε φωτογραφία το γράμμα και το δημοσίευσε στο Facebook, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον συντάκτη του.

Και μετά από 12.000 κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο Jonathan κατάφερε να εντοπίσει τον Gwynfor ο οποίος δηλώνει τη χαρά του και την ικανοποίησή του. Ο Gwynfor είπε μάλιστα: «Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ερχόταν κάτι από αυτό το γράμμα και είχα ξεχάσει τα πάντα για αυτό, μέχρι οι άνθρωποι να έρθουν σε επαφή μαζί μου στο Facebook. Νομίζω ότι εγώ και ένας φίλος μου απλά βαριόμασταν, έγραψα για μένα, το υπέγραψα και το ρίξαμε στη θάλασσα. Σκεφτήκαμε «γιατί όχι; Ας δούμε τι θα συμβεί»».

Ο άνδρας από τη Βόρεια Ουαλία, έγραψε τη διεύθυνσή του και έκανε ένα μικρό σχέδιο πάνω στο γράμμα το οποίο είχε βάλει μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι και το έριξε στη θάλασσα της Ιρλανδίας. Ο Gwynfor, ο οποίος εξακολουθεί να ζει στην ίδια διεύθυνση, έχει κανονίσει μια συνάντηση με τον Jonathan για να πάρει το… χαμένο γράμμα του.

Ο άνδρας που το βρήκε είπε ότι το είχε τοποθετήσει σε ένα κουτί με αναμνηστικά και ένα βράδυ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ένας φίλος του, του πρότεινε να το βάλουν στο Facebook μήπως βρεθεί ο αποστολέας και έτσι έγινε. «Θα είναι λυπηρό για εμάς αν το θέλει πίσω. Το έχω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε και πλέον αναμένεται η συνάντησή τους.

sajdahfah2

sajdahfah1
Ο Gwynfor Griffiths
sajdahfah3
Ο Jonathan Scott

 

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια