Η εκπομπή «Good morning Russia» στη Ρόδο


O Eλληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε δαπάνη 2.100 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., για κάλυψη δαπάνης αεροπορικών εισιτηρίων του τηλεοπτικού συνεργείου του Ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού «Russia 1» που θα επισκεφθεί τη Ρόδο από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός «Russia 1» είναι το μεγαλύτερο εθνικό κανάλι της Ρωσικής Ομοσπονδίας καθώς το παρακολουθούν μέσω του εθνικού δικτύου της Ρωσικής τηλεόρασης, αλλά και από καλωδιακή τηλεόραση περίπου 60 εκατομμύρια οικογένειες. Η εκπομπή «Good morning Russia» περιλαμβάνει ένα project «All the World Mornings» που παρουσιάζει τις τουριστικές δυνατότητες διάφορων χωρών. Ήδη έχουν προβάλλει χώρες όπως Νορβηγία, Ισλανδία, Εσθονία, Ιταλία, Αργεντινή και άλλες. Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, σχεδιάζεται η πραγματοποίηση 5 ρεπορτάζ ανά 3’ καθημερινά με 5 επαναλήψεις για το νησί της Ρόδου.

Η παραγωγή θα περιλαμβάνει την εικόνα του νησιού, το περιβάλλον των παραδόσεων, την γαστρονομία και την μεσογειακή διατροφή αλλά και τον τρόπο ζωής του νησιού. Η αποστολή του τηλεοπτικού καναλιού, που θα επισκεφθεί την Ελλάδα θα αποτελείται από τέσσερα άτομα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble