Συνάντηση με τον επενδυτή του Γκολφ κ. Αγγελιάδη είχε ο δήμαρχος Ρόδου


Συνάντηση με τον επενδυτή του Γκολφ κ. Μερκούρη Αγγελιάδη, είχε το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την επένδυση στο Γκολφ.

Τον κ. Αγγελιάδη συνόδευαν οι συνεργάτες του στη Ρόδο κ. κ Κώστας Βρούχος και Αναστάσιος Ατσίδης και συζήτησαν τα νέα δεδομένα μετά και τις εξελίξεις οι οποίες παραχωρούν σημαντικό μέρος της επένδυσης στη Αρχαιολογία.

Ο κ. Αγγελιάδης εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το μέλλον της επένδυσης και αναφέρθηκε στην καθυστέρηση δύο χρόνων που υπάρχει ήδη.

Μετά από διεξοδική συζήτηση ο δήμαρχος Ρόδου ενημέρωσε τον κ. Αγγελιάδη για την συνάντηση των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και των Επιμελητηρίων που έγινε την περασμένη Τρίτη στο δημαρχείο για το θέμα του Γκολφ και για την πρόθεσή του να αποστείλει αίτημα προς το Κεντρικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου με το οποίο θα ζητά τη συμμετοχή του ιδίου, αλλά και του αρμόδιου νομικού συμβούλου του δήμου στη συνεδρίασή του της 9ης Μαΐου 2016, προκειμένου να παραθέσουν τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας, και τις νομικές διαστάσεις του θέματος.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι «θα αγωνιστεί με όποιο μέσο διαθέτει για την απεμπλοκή της επένδυσης η οποία είναι μέγιστης σημασία για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού της Ρόδου».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble