Κοσμοσυρροή στη γιορτή για το Σαλακενό Γιαπράκι ! Φωτογραφίες


Χορηγός Επικοινωνίας Rodosreport

Για 8η συνεχή χρονιά τα «Σαλακενά Γιαπράκια» είχαν την τιμητική τους σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο Βράδυ στη Σάλακο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο» και τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΣΠΙΣ Σαλάκου.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμεο στην 8η Γιορτή Παραδοσιακού Φαγητού, για το περίφημο Σαλακενό Γιαπράκι στη Σάλακο .

Χιλιάδες κόσμου πέρασαν από τη Σάλακο για να δοκιμάσουν τις μοναδικές συνταγές με τα Σαλακενά Γιαπράκια. Περισσότερες από 100 κατσαρόλες με γιαπράκια που δημιούργησαν οι γυναίκες του χωριού για να μας ταξιδέψουν στις παραδοσιακές γεύσεις  προσφέρθηκαν δωρεάν στον κόσμο που παραβρέθηκε!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Ματθαίος Γιαννούλης και η Χριστίνα Κοζα που ψυχαγώγησαν τον κόσμο, όπως και χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών.

Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου: 

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΛΑΚΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΊΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑIΟΥ,ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΡΌΔΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ ΒΈΡΟΙΑΣ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΤΕΡΨΥΧΩΡΗ ,ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΊΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΊΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ.ΣΑΛΑΚΟΥ. .ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΈΛΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΜΑΣ…..ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΝ ΚΑΡΈΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΣ ΑΔΎΝΑΤΟ ΝΑ ΧΩΡΈΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ. ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΎΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΎΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΜΕ !!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! !!!!!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια