3η Γιορτή χρυσόμηλου στα Αφάντου


Στις 25 και 26 Ιουνίου, στο γεμάτο ιστορία μοναστήρι της Παναγιάς Καθολικής κάτω στην παραλία του Αφάντου, το νέο Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη μας πατώντας πάνω στις δύο προηγούμενες επιτυχημένες γιορτές,σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για να σας γλυκάνουμε με τα δωρεάν γλυκά με βάση το χρυσόμηλο και να δοκιμάσετε το Αφαντενό χρυσόμηλο.

 

Τις δυο μέρες της γιορτής θα παρουσιαστούν οι χορευτικές ομάδες «ΠΡΟΟΔΟΣ» από την Κρεμαστή, «ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ» από την Σορωνή , «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» από τις Καλυθιές ,Σύλλογος Χαλκητών Ρόδου, «ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ» από το νησί της Τήλου καθώς και οι «ΘΡΑΚΕΣ» ,φιλοξενούμενη ομάδα από την μακρινή Ορεστιάδα Έβρου.

 

Σας προτρέπουμε να καθήσετε μαζί μας για δυο ξεχωριστά δυνατά χορευτικά γλέντια. Σάββατο στις 25 Ιουνίου θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας έναν από τους πιο αντιπροσωπευτικούς λυράρηδες της Δωδ/σου, τον Γιάννη Κλαδάκη και στο τραγούδι την Χριστίνα Κόζα και την Κυριακή στις 26 Ιουνίου τον Στράτο Τσιρακάκη και την παρέα του για ένα δυνατό γλέντι έτσι όπως μας χαρίζουν πάντα.

 

Επισκεφθείτε μας για να γευτείτε ντόπιες παραδοσιακές λιχουδιές,να γνωριστείτε με ντόπιους παραγωγούς παραδοσιακών προιόντων αλλα και να συμμετάσχετε στα γλέντια μας ώστε να γίνετε η καρδιά της γιορτής. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ.

Σας περιμένουμε!

13444026_10154198766467416_689771287_n

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια