16 και 17 Ιουλίου – 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά


Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά στη Σορωνή της Ρόδου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», θα πραγματοποιηθεί φέτος το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 16 και 17 Ιουλίου (με ώρα έναρξης των συναυλιών στις 20:00).

Όπως κάθε χρόνο, πολλές μπάντες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, νέων και ενηλίκων, θα μας χαρίσουν υπέροχες μουσικές όλων των ειδών!

Παράλληλα τα απογεύματα, θα υπάρχει οργανωμένη κατασκήνωση, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια και φυσικά βόλτες στη φύση και στο πανέμορφο άλσος Αγίου Σουλά!

Ήδη έχουν οργανωθεί:

-15-16-17 Ιουλίου: Τουρνουά τένις juniors (οργανωμένο από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά),
-16-17 Ιουλίου: Έκθεση βιβλίου (οργανωμένη από το
Νηπιαγωγείο Σορωνής).

Τη διοργάνωση στηρίζουν ακόμη: η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, η «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά», το Κέντρο Μουσικής Φώτη Γιακουμάκη και το Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη.

Στο event https://www.facebook.com/events/1691201431132129 μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας. Στο κανάλι μας στο youtube.com/ampernalli μπορείτε να δείτε βίντεο από όλες τις προηγούμενες Γιορτές Μουσικής.

Πληροφορίες και συμμετοχές: ampernalli@gmail.com και στο τηλέφωνο 6975300157.

Καλή αντάμωση στην 9η Γιορτή Μουσικής, σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Ρόδου: το άλσος Αγίου Σουλά.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια