Έρχεται για πΑΡΤη μας και η Ρόδος πρωταγωνίστρια – Όχι ένας αλλά 14 (!!)Ροδίτες ξεκινούν εκπομπή σε Αθηναϊκό κανάλι!


Έρχεται για πΑΡΤη μας και η Ρόδος πρωταγωνίστρια Οχι ένας αλλά 14 (!!)Ροδίτες ξεκινούν εκπομπή στην ζώνη του Σαββατοκύριακου σε Αθηναικό κανάλι!

Η Ρόδος δυναμικά ξεκινά εκπομπή στην..πρωτεύουσα με στόχο να βοηθηθεί το νησί μας και οι ομορφιές του!Πριν ένα χρόνο η Αναστασία Κορινθίου (συγγραφέας πολλών βιβλίων πέρα από τηλεπαρουσιάστρια) ,ξεκίνησε μία εκπομπή στην τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ,που πολλοί χαρακτήρισαν ως ..τρέλα , λόγω των πολλών συνεργατών και της ποικιλίας των θεμάτων της όσον αφορά τοπικό κανάλι!Το ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ γρήγορα απασχόλησε τον τύπο και τα Μ.Μ Ε όχι μόνο της Δωδεκανήσου και έγιναν πολλά αφιερώματα σε αυτό από εφημερίδες site περιοδικά ακόμη και κανάλια!!Από ότι μάθαμε η γνωστή παρέα ταξιδεύει πια στο κανάλι ΑΡΤ ανανεωμένη και με πολλά νέα , φρέσκα θέματα!

Η Αναστασία Κορινθίου μαζί με την συντροφιά της , θα φωτίσουν τα Σαββατοκύριακα μας , με μία νέα εκπομπή που θα λέγεται Για πΑΡΤη σας!Η Ροδίτισσα συγγραφέας , έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η λέξη ΜΑΖΙ είναι που φέρνει την επιτυχία και κάνει την διαφορά,και το αποδεικνύει μιας και αυτό το νέο βήμα το τολμά μαζί με όλη την παρέα-συνεργάτες της!

Η Ρόδος θα είναι σε πρώτο πλάνο σ ε αυτή την εκπομπή που θα φιλοξενείται σε πολύ γνωστό χώρο του νησιού μας(μάθαμε πρώτοι ότι το ξενοδοχείο Aqua Grant θα είναι ο πρώτος χώρος που θα γίνουν γυρίσματα) και θα αποτελέσει σίγουρα την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας!Είναι η πρώτη φορά ίσως στα τηλεοπτικά δεδομένα που μια ολόκληρη τηλεοπτική συντροφιά…μετακομίζει Αθήνα!

Οι συνεργάτες της Αναστασίας είναι οι : Πάνος Ρουμελιώτης, Κατερίνα Σταματελοπούλου και Βιβή Κατσιώλη ή η δίδυμη της..Αναστασίας όπως τις αποκαλούν όλοι (που θα έχουν και θέση δίπλα της στην συμπαρουσίαση), Αυγή Παπα, Ηρα Λουτσιού, Τασουλα Παπασταματίου, Πόπη Μαρκιού , Raminta Tubanyte ,Μαρία Ξενάκη και Μιχάλης Μαζμανίδης .

Τα δυο νέα πρόσωπα της εκπομπής θα είναι η Λαμπρινή Μπράμη(γνωστή από την τηλεοραση STAR) και ο γυμναστής Περικλής Πετράκης ενώ πολύ γνωστός σεφ (δεν αποκαλύπτουν ακόμη ποιος)έχει αναλάβει την ενότητα της μαγειρικής!Το τραγούδι της εκπομπής έγραψε ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής HOVIG και …μυρίζει Αιγαίο,καλοκαίρι και φρεσκάδα!

Η πρεμιέρα αναμένεται για τον Ιούνιο και οι συντελεστές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις! Τελικά η Αναστασία που αυτό το διάστημα κυκλοφορεί και το νέο της βιβλίο ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από την Άνεμος εκδοτική ,φαίνεται πως μπορεί να γίνει το ζωντανό παράδειγμα ότι το χαμόγελο και <<οι παρέες>>όλα τα καταφέρνουν!Αν τους συναντήσετε στον δρόμο ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την εκπομπή και η χαρά τους νομίζουμε πως φαίνεται στα χαμόγελα τους!

Καλή επιτυχία λοιπόν…Για πΑΡτη σας , για πΑΡΤη των νησιών επιτέλους σε πρώτο πλάνο!

11303785_10206800004783591_643288259_o

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια