Στο Γεννάδι ο Δήμαρχος για τα προβήματα της περιοχής


Μετά την Θεία Λειτουργία του εορτασμού της Αγ. Αναστασίας της Ρωμαίας, στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κα. Άννα Ζωάννου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Μιχάλη Παλαιολόγου, και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γενναδίου, κ. Γιώργο Μανωλάκη και Κατταβιάς, κ. Νικόλαο Ζανετάκη επισκέφθηκαν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου τις υπηρεσίες την Τοπική Κοινότητα του Γενναδίου.

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης επίσκεψης του, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, να κάνει επιτόπιους ελέγχους σε δομές και υποδομές, καθώς και να ενημερωθεί από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για τα άμεσα ζητήματα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το νέο 12θεσιο δημοτικό σχολείο, που λειτούργησε φέτος, όπου επισημάνθηκαν οι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση του, το πολυδύναμο ιατρείο Γενναδίου, για το οποίο η κα. Ζωάννου πραγματοποίησε παρέμβαση στην Β΄ ΔΥΠΕ για την στελέχωση του, και το οποίο θα εξοπλιστεί από το νοσοκομειακό υλικό και τα αναλώσιμα που παρέλαβε ο Δήμος Ρόδου από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της Σουηδίας NGO HUMAN BRIDGE καθώς και τον ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου, το οποίο αποτελεί σημαντικό έργο και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής. «Η δημοτική αρχή βρίσκεται κοντά στους Προέδρους των δημοτικών και των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και στους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων χωριών, και προσπαθεί να ανταποκρίνεται το δυνατόν αμεσότερα στις ανάγκες και στα ζητήματα που τους απασχολούν».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια