Την Φώφη Γεννηματά ψήφισαν στα Δωδεκάνησα για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Αναλυτικά αποτελέσματα


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα 14 Ιουνίου 2015 και στην περιοχή της Νότιας Δωδεκανήσου οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η ψηφοφορία διεξήχθη με απόλυτη τάξη και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του Κινήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των ψηφισάντων σήμερα είναι υπερδιπλάσιος των ψηφισάντων στις διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.
Λόγω της αθρόας παρουσίας ψηφοφόρων η διαδικασία παρατάθηκε στην πόλη της Ρόδου για μισή ώρα πέραν της ορισθείσης από την εφορευτική επιτροπή.
Τα αποτελέσματα στο Νότιο Συγκρότημα Δωδεκανήσου έχουν ως εξής:
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ :
ψήφισαν 780
Γεννηματά Φώφη 354
Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 99
Λοβέρδος Ανδρέας 325
Λευκά 2
ΝΗΣΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ:
ψήφισαν 44
Γεννηματά Φώφη 31
Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 9
Λοβέρδος Ανδρέα 4
ΝΗΣΟΣ ΣΥΜΗΣ :
ψήφισαν 66
Γεννηματά Φώφη 62
Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 1
Λοβέρδος Ανδρέας 3
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ τα αποτελέσματα στο Νότιο Συγκρότημα Δωδεκανήσου έχουν ως εξής :
ψήφισαν 890
Κωσταντινόπουλος Οδυσσέας 109
Λοβέρδος Ανδρέας 332
Λευκά 2
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για την παρουσία τους στις σημερινές διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου με την οποία απέδειξαν για άλλη μια φορά τη σταθερή προσήλωση στις αρχές και τα ιδεώδη του Κινήματος και την απόφαση τους να το στηρίξουν και στη νέα πορεία του.
Επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που συνέδραμαν στην άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια