Η φροντίδα σώζει σκύλο που αφέθηκε να πεθάνει στο δρόμο


Πόσοι άνθρωποι προσπέρασαν αυτό το σκυλί, που ολοφάνερα χρειαζόταν βοήθεια, σε δρόμο στο Λος Άντζελες; Πόσος καιρός πέρασε άραγε για το καταταλαιπωρημένο τετράποδο πριν κάποιος «Καλός Σαμαρείτης» κάνει την πιο απλή κίνηση: να ειδοποιήσει το Ghetto Rescue Ffoundatio, που ανέλαβε τη διάσωση, περίθαλψη και φροντίδα του σκύλου.

Είναι άγνωστο πόσο καιρό ήταν στο δρόμο αλλά προφανώς ήταν για πολύ καρό. Σε συνεργασία με εθελοντές και αστυνομικούς του Λος Άντζελες (!) στήθηκε άμεσα επιχείρηση διάσωσης.

 

dog01

Αρχικά είχε βάρος μόλις 11 κιλά, είχε ανοιχτές πληγές από τις οποίες τρέφονταν παράσιτα και μεγάλα τσιμπούρια στο κορμί της.

Τα παράσιτα αφαιρέθηκαν και φυσικά το σκυλί έκανε μπάνιο.

Η Spirit Golden Heart, όπως ονομάστηκε, παραμένει εξαιρετικά αδύναμη και της είναι πολύ δύσκολο να σταθεί όρθια ακόμα και για λίγο.

Ακολουθεί δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες ενώ της γίνονται συχνές εξετάσεις.

Εξακολουθεί να χρειάζεται αν την κουβαλήσει κάποιος στα χέρια για να κάνει την ανάγκη της έξω και οι αρθρώσεις της παραμένουν πρησμένες. Το γιατί, οι κτηνίατροι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το απαντήσουν.

Μέχρι να βρουν την αιτία του προβλήματος αυτού, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ελπίζουν για το καλύτερο και να της παρέχουν όλη την αγάπη και τη φροντίδα που στερήθηκε…

dog02 dog03 dog04 dog05 dog06 dog07 dog08

 

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble