Φωτογραφίες- σοκ από κακοποίηση παιδιού στις Φιλιππίνες


Στις αρχές πρόνοιας των Φιλιππίνων παραδόθηκε το αγοράκι που είχε φωτογραφηθεί δεμένο με λουρί, γυμνό, γονατισμένο πάνω από ένα μπολ με σκυλοτροφή.

Η απίστευτη συμπεριφορά της μητέρας του προς το ίδιο της το παιδί καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο ανέβασε στο YouTube η ίδια (!) πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες που είδαν τις εικόνες με το γυμνό αγοράκι γονατισμένο, με λουρί στο λαιμό, πάνω από το μπολ με τη σκυλοτροφή.

Τις φωτογραφίες εντόπισε η ακτιβίστρια κατά της παιδικής κακοποίησης Lurleen Hilliard. Η 46χρονη από το Δουβλίνο είναι ιδρύτρια της οργάνωσης Nolonger Victims, που ασχολείται με την εκπαίδευση κατά κάθε μορφής κακοποίησης και την προστασία και διάσωση θυμάτων.

«Αν ανεχόμαστε αυτού του είδους την κακοποίηση και οι γονείς πιστεύουν πως μπορούν να ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες, τότε εμείς υποστηρίζουμε, επιτρέπουμε την παιδική κακοποίηση», τόνισε στη Daily Mail.

Η Lurleen ενεργοποίησε επαφές της στις Αρχές των ΗΠΑ που με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τους συνεργάτες τους στις Φιλιππίνες.

«Ο πατέρας δουλεύει σε κάποια κυβερνητική υπηρεσία κι έτσι δεν ξέρω αν θα επιχειρήσουν να κινήσουν κάποια νήματα ώστε η μητέρα να αφεθεί ελεύθερη, αλλά είμαι αποφασισμένη να μην το επιτρέψω», πρόσθεσε, «θα επιμείνω μέχρι να της απαγγελθούν κατηγορίες».

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια