Την Τετάρτη 22 Ιουνίου η καθιερωμένη γιορτή λήξης του σχολικού έτους των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα παρουσιάσουν την καθιερωμένη γιορτή λήξης του σχολικού έτους.
Η φετινή εκδήλωση με τίτλο «Ο Τόπος μου, φως ασύνορο» είναι αφιερωμένη στον τόπο μας.
Πρόκειται για μια παράσταση σε σύνθεση κειμένου και σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια, εκπαιδευτικού θεάτρου των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Μια γόνιμη συνομιλία στίχων και λόγου μεγάλων λογοτεχνών και εξαιρετικής μουσικής σημαντικών συνθετών. Ένας συνδυασμός διαφορετικών μορφών τέχνης που αλληλεπιδρούν δημιουργώντας ένα μαγικό αποτέλεσμα.
Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου. Στη μαγεία της μουσικής οδήγησαν τους μαθητές οι καθηγητές μουσικής του σχολείου Γιάννης Χατζής, Γιώργος Ξανθόπουλος, Νεκτάριος Αυγενικός, Μαρία Καμπάνη, Αντώνης Λιοπύρης, Άντζελα Σπανού και Ευανθία Κρητικού (διεύθυνση χορωδίας).
Τις χορογραφίες της ομάδας «Ροδίων Δάσκαλοι εν ρυθμώ» επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη και Μαρία Νικολοπούλου και τις χορογραφίες αθλητικού χορού η Σουζάνα Ιωακειμίδου.
Στην εκδήλωση συμμετέχει ο αγαπημένος Ρόδιος καλλιτέχνης Αγαπητός Πάχος καθώς και η ταλαντούχα Ματίνα Μάστορα.
Τα μουσικά σχήματα του σχολείου θα πλαισιώσουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Κώστας Τσέκκας, Vartan Abovian, Ματίνα Μακέστα, Γιώργος Κούτρος, Νίκος Γεωργιάδης και Παναγιώτης Γεωργιάδης ενώ για πρώτη φορά στη γιορτή λήξης θα συμμετέχει η χορωδία ενηλίκων «Ροδίων Εμμέλεια».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, για τους γονείς, συγγενείς και φίλους του σχολείου οι οποίοι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι, γεμάτη μουσική, ρυθμό, αρμονία και συγκίνηση…
unnamed

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια